Groepsuitjes


Creapalet organiseert groepsuitjes voor particulieren en bedrijven. Dit kan een dagdeel of hele dag zijn waarbij men gezamenlijk aan de slag gaat met één of meerdere creatieve technieken naar keuze. Denk aan glasbewerking (Tiffany, glasfusie), wolvilten, quilten, textielbewerkingen, kleien/keramieken, mozaïeken, linosnijden, papier maché of collagemaken.

 

Creapalet stelt het groepsuitje op maat voor u samen. Denk aan:

Doorgaans werkt Creapalet met groepen van ca. 4 - 6 mensen. Grotere groepen zijn in overleg mogelijk. In dat geval kan worden samengewerkt met creatieve partners uit het netwerk. Ook is het mogelijk om tijdens een groepsuitje meerdere creatieve technieken af te wisselen. Desgewenst verzorgt Creapalet een feestelijke lunch of dinerbuffet in samenwerking met Amira, eveneens een ondernemer in de Garage Notweg. De kosten voor een groepsuitje zijn op offertebasis. Na inventarisatie van de wensen stelt Creapalet een offerte op.

 

Wil je een indruk krijgen, bekijk dan het filmpje op YouTube, waarin je kunt zien hoe een Pools damesteam sieraden van glas maakt (glasfusie).


Groepsuitjes zijn heel geschikt voor mensen die:

  • Samen lekker creatief bezig willen zijn
  • Willen kennismaken met een bepaalde creatieve techniek
  • Het leuk vinden om samen te werken en elkaar te inspireren
  • Plezier hebben in experimenteren

Meer weten? Neem dan contact op met Janine Molier en vermeld duidelijk wat je wensen/voorkeursdata zijn.