Bedrijfsuitje


Op zoek naar een gezellig en bijzonder bedrijfs- of personeelsuitje? Bijvoorbeeld in het kader van een jublileum, het huwelijk van een collega, een afscheid of pensionering? Vind je het leuk om samen met je collega’s een bepaalde creatieve techniek uit te proberen zoals glasfusie, wolvilten, quilten of keramieken?

 

Denk dan eens aan Creapalet! Creapalet organiseert bedrijfsuitjes op maat voor een dagdeel of hele dag. Puur ter ontspanning of om iets te leren, individueel of gezamenlijk, of om tot een mooi eindresultaat te komen zoals bijvoorbeeld een wandkleed of het bedrijfslogo in glas. Wil je een indruk krijgen, bekijk dan het filmpje op YouTube, waarin je kunt zien hoe een Pools damesteam sieraden van glas maakt (glasfusie).

 

Er wordt doorgaans gewerkt in groepen van ca. 4 - 6 mensen. Een grote(re) groep is in overleg mogelijk. Indien gewenst verzorgt Creapalet de lunch en/of een dinerbuffet. Beschikbare technieken zijn glasbewerking (Tiffany, glasfusie), textielbewerking (wolvilten, quilten), kleien/keramieken, mozaïeken, linosnijden, papier maché en (glas)collage maken. Afhankelijk van de techniek kan Creapalet het bedrijfsuitje ook op de locatie van het bedrijf organiseren. De kosten zijn op offertebasis: na inventarisatie van de wensen wordt een offerte opgesteld.

 

Heb je zelf een leuk idee? Neem dan contact op met Janine Molier om de mogelijkheden te bespreken!