Workshops


Creapalet organiseert op verzoek creatieve workshops. In kleine of grotere groepen maak je kennis met een basistechniek:

In 1 tot 5 lessen (afhankelijk van de techniek)van elk 2,5 uur leer je hoe je het materiaal kunt bewerken en toepassen, krijg je opdrachten en werk je veelal naar een bepaald eindresultaat toe. Dit alles in een prettige ruimte waar verschillende gereedschappen (ook glas- en keramiekoven), materialen en inspirerende boeken tot je beschikking staan, en waar van tijd tot tijd koffie of thee wordt geschonken. Heb je eenmaal een workshop gevolgd dan kun je zelfstandig aan de slag bij Creapalet tijdens inloopatelier.

Zo nu en dan organiseert Creapalet eendaagse workshops glasfusie als snuffelworkshop en ter kennismaking: zie aldaar.

 

Juist doordat er in de workshops met kleine groepen (2 tot 8 personen) wordt gewerkt stemt Creapalet de data en tijden graag af op de groep. Vraag naar de mogelijkheden!


Geen groep? toch les!

Heb je geen groep en wil je toch individueel aan de slag dan is het mogelijk om een knipkaart inloopatelier met individuele les te combineren. Klik hier voor meer informatie


Kijk op de agenda en/of neem dan contact op met Janine Molier. Vergeet niet te melden wat je wensen zijn: soort workshop, vanaf wanneer en welk dagdeel je voorkeur heeft. 


Wil je eerst nog wat meer weten? Zie de specifieke informatie in het linkermenu of neem contact op met Janine Molier. Je kunt ook de folder downloaden. Heb je interesse in speciale workshops? Bij Creapalet kun je ook terecht voor een groepsuitje, bedrijfsuitje of een kadoworkshop op maat.