Waar en wanneer?


Creapalet na 13 jaar gesloten


Helaas heb ik per 1 februari officeel de sleutels ingeleverd van mijn atelierruimte waar Creapalet 13 jaar was gehuisvest.

De reden ervan is dat de nieuw eigenaren het pand aan de Notweg 38 gaan verduurzamen, waarna de ruimtes opnieuw verhuurd gaan worden, maar dan tegen de dubbele huur. Dat is voor mij niet meer op te brengen. 


Het is echt heel jammer dat zo'n creatieve locatie met een grote sociale functie in Amsterdam West ermee moet ophouden.

Aanvankelijk had ik nog zeker 3 jaar willen doorgaan en over 2 jaar het 15 jarig bestaan willen vieren, maar dat loopt dus nu anders.


Ik heb veel gereedschap en materiaal - vaak ver onder de kostprijs weliswaar-  kunnen verkopen en daarmee menigeen blij kunnen maken; de spullen op textielgebied heb ik mee naar huis genomen om daar thuis mooie wandlappen te gaan maken.


Helaas ook voor externen die hun keramiek kwamen afbakken houdt het op. Ik hoop dat ze elders een afbakmogelijkheid vinden.


Ik dank alle (ex)cursisten van de afgelopen jaren voor de leuke en gezellige uren die we samen hebben doorgebracht.

Met sommigen is in de loop der jaren een echte vriendschap ontstaan. Met hen zal het nog wel eens tot een reunie komen.Creapalet stond op de markt Sloten-op-zn-kop


Op zondag 3 september 2023 stond Creapalet in Oud Sloten.


Veel bezoekers gehad en geinteresseerden voor workshops en inloopatelier! Ik hoop een aantal van hen ook echt weer te zien in mijn atelier. Je kunt altijd vrijblijvend een kijkje komen nemen!In 2020 bestond Creapalet 10 jaar! 


Dat hebben we gevierd met een open dag op 12 januari 2020 pal voor de eerste Corona Lockdown!


De activiteiten waren:

- In de Garage Notweg zijn werken van (ex)cursisten van de afgelopen 10 jaar te zien

- Verschillende cursisten zullen demonstraties houden van verschillende technieken die bij Creapalet mogelijk zijn: oa glasbewerking, keramiek, linosnijden

- Verkoop van met name glaswerk en glassieraden

- die middag zullen knipkaarten voor het  inloopatelier voor de prijs van 10 jaar geleden te koop zijn

verder gezellig samenzijn met een hapje en een drankje


Maar ook nu is het mogelijk om kennis te maken met de mogelijkheden bij Creapalet! Maak daartoe een afspraak via het contactformulier of bel of app naar 06 33 617 681.


Met enige regelmatig staat Creapalet met haar kraam op een Kunst- en Antiekmarkt in Osdorp, of op een van de markten van Sunday Market of elders. Dat wordt dan aangekondigd in de nieuwsbrief en op de website (agenda en promobutton op de homepage). Zie nu ook hierboven: 3 september op de markt in Oud SLoten is het weer zover!


Er is dan verkoop van glasartwork, glasservies en glassieraden.

Het is ook dé gelegenheid om informatie te krijgen over het inloopatelier en workshops of individuele lessen.

Creapalet biedt meer dan alleen glastechnieken: ook voor textielbewerking en keramiek en andere creatieve werkvormen kun je er terecht. Informatie is op de markt te verkrijgen. Je kunt je ook ter plekke inschrijven.  


Wil je op de hoogte gehouden worden van de activitetien van Creapalet, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

of meld je aan via het contactformulier bij contacten op de website.


Maar kom gerust ook eens vrijblijvend kijken op de Notweg zelf: op de agenda zie je wanneer Creapalet open is, maar maak wel een afspraak.


Vitrines Garage Notweg

 

In Garage Notweg, op Notweg 38, staan direct naast de ingang en in de hal enkele vitrinekasten met artwork van Creapalet. Deze kun je van buitenaf bekijken. Ook binnen bij de ingang van het Cre-atelier zijn vitrines met artwork, serviesgoed en glassieraden. Heb je interesse en wil je graag komen kijken, bel dan even van tevoren met Janine Molier om een tijdstip af te spreken: 06 33 617 681. Janine is namelijk niet altijd aanwezig en bij afwezigheid zijn de beide ateliers van Creapalet gesloten.