Waar en wanneer?


Kom kennismaken met de mogelijkheden bij Creapalet; demonstratie en verkoop


Kunst & Antiekmarkt enz


Regelmatig staat Creapalet met haar kraam op een Kunst- en Antiekmarkt in Osdorp, of op een van de markten van Sunday Market.


Er is dan verkoop van glasartwork, glasservies en glassieraden.

Het is ook dé gelegenheid om informatie te krijgen over het inloopatelier en workshops of individuele lessen.

Creapalet biedt meer dan alleen glastechnieken: ook voor textielbewerking en keramiek en andere creatieve werkvormen kun je er terecht. Informatie is op de markt te verkrijgen. Je kunt je ook ter plekke inschrijven.  


Zo nu en dan staat Creapalet ook met haar kraam op de maandelijkse Sunday Market bij de Westergasfabriek te Amsterdam. Deze Sunday Market wordt gehouden op elke eerste zondag van de maand tussen april en oktober. Houd de agenda in de gaten! 


Wil je op de hoogte gehouden worden wanneer er weer een markt is: meld je dan aan via het contactformulier bij contacten op de website.


Maar kom gerust ook eens kijken op de Notweg zelf: op de agenda zie je wanneer Creapalet vermoedelijk open is.


Vitrines Garage Notweg

 

In Garage Notweg, op Notweg 38, staan direct naast de ingang en in de hal enkele vitrinekasten met artwork van Creapalet. Deze kun je van buitenaf bekijken. Ook binnen bij de ingang van het Cre-atelier zijn vitrines met artwork, serviesgoed en glassieraden. Heb je interesse en wil je graag komen kijken, bel dan even van tevoren met Janine Molier om een tijdstip af te spreken: 06 33 617 681. Janine is namelijk niet altijd aanwezig en bij afwezigheid zijn de beide ateliers van Creapalet gesloten.