Inloopatelier (nu ook met les mogelijk!)


We zijn weer open! Op de agenda staan de mogelijkheden vermeld. Wel is het belangrijk dat je vooraf een afspraak maakt!


Voor gevorderden biedt Creapalet een inloopatelier. (NB lees hieronder verderop als je nog niet 'gevorderd' bent!). 


Het inloopatelier is namelijk vooral geschikt voor mensen die al een workshop hebben gevolgd, of die al aardig wat kennis van een bepaalde techniek hebben en daardoor (redelijk) zelfstandig aan de slag kunnen. Op afspraak kun je dan aan het werk met een techniek naar keuze. Beschikbare technieken zijn o.a. glasbewerking (glasfusie, Tiffany), keramieken, textielbewerking (quilten, droog- of natwolvilten, textielverven, Tyvek, oplosbare stof, etc.), papier en karton (papiermaché, collage) tegelmozaïeken en glasmozaïeken, tekenen en schilderen.

 

Het inloopatelier is met name geschikt voor mensen die het leuk vinden om puur ter ontspanning lekker creatief bezig te zijn. Experimenteren is vaak het motto. Kom ook met eigen ideeën en we kijken of dat (technisch) kan.

Zijn er anderen aanwezig, dan deel je de ruimte en is het leuk om van elkaar te leren en elkaar te inspireren. Van tijd tot tijd wordt er koffie en/of thee geschonken.

Klik hier voor het FOTOBOEK van werkstukken van cursisten.


Je kunt, als ik open ben,  altijd eerst komen kijken of het wat voor je is. Je kunt daarvoor het beste even bellen om een tijd af te spreken die ons beiden uitkomt: 06 33 617681.

 

NIEUW: Wil je wel iets leren, maar kun je geen geschikte (workshop)groep vinden,  dan biedt Creapalet ook de mogelijkheid om tegen meerkosten individuele lessen te combineren met een knipkaart. Klik hier voor de brochure

 

Avondopenstelling

Creapalet kan op verzoek s'avonds open kan zijn van 19.15-21.45, maar wel na afspraak en voor minimaal 2 personen. 


Knipkaart en kosten

 

Een sessie in het inloopatelier is altijd op afspraak en duurt 2,5 uur. Wil je gebruik maken van het inloopatelier, koop dan een knipkaart. De prijzen zijn (= prijspeil 2023):

•   1 sessies van 2,5 uur = 21,50 euro (proefsessie om uit te proberen of leuk als cadeau)

•   2 sessies van 2,5 uur = 40 euro 

•   5 sessies van 2,5 uur = 95 euro
• 10 sessies van 2,5 uur = 165 euro
• 20 sessies van 2,5 uur = 280 euro

 

Deze prijzen zijn inclusief koffie en thee, maar exclusief materiaal- en eventuele ovenkosten. Benodigde materialen zijn meestal ter plekke bij Creapalet verkrijgbaar of eventueel ook bestelbaar via Creapalet. Er is een prijslijst die je van tevoren kunt inzien, zodat je kunt zien hoeveel iets kost.


Kosten voor een individuele les (prijspeil 2023): 

Let wel deze komen boven op kosten knipkaart, maar zijn evt. te delen als je met zijn tweeën  bent.

Dit is ook exlcusief materiaal en eventueel ovenkosten.


- glasfusie:                 14,00 euro per les van 2,5 uur

- Tiffany:                    12,50 euro per les van 2,5 uur

- brandschilderen:       14,00 euro per les van 2,5 uur

- textiele werkvormen: 12,50 euro per les van 2,5 uur

- keramiek                  12,50 euro per les van 2,5 uurWanneer


Op verschillende dagdelen van de week kun je overdag, soms 's avonds of op zaterdag gebruik maken van de ateliers. Op de agenda kun je zien welke dagdelen zoal in principe mogelijk zijn. Bel of mail altijd van te voren om te horen of er plek is en om een tijdstip af te spreken! 

Let wel: eenmaal afgesproken gaat Creapalet er vanuit dat je ook echt komt en maakt Creapalet derhalve geen afspraken elders op dat tijdstip; bij afzeggen korter dan twee werkdagen tevoren behoudt Creapalet zich het recht voor om een knip er alsnog af te halen.

 

 

Meer weten?


Heb je interesse, kom dan eens vrijblijvend een kijkje nemen! Heb je een leuk idee dat je graag in het inloopatelier wilt uitvoeren? In beide gevallen: bel van tevoren met Creapalet: 06 33 617 681 of maak gebruik van het contactformulier. Janine staat altijd open voor leuke creatieve ideeën.