Inloopatelier (nu ook met les mogelijk!)


We zijn helaas wegens Corona gesloten tot 19-januari 2021. Erna hoen we weer open te mogen gaan. Op de agenda staan de mogelijkheden vermeld. Wel is het belangrijk dat je vooraf een afspraak maakt!

Eind juni ga ik evalueren hoe e.e.a. gegaan is. Als het goed gaat, kan het misschien worden uitgebreid.


Voor gevorderden biedt Creapalet een inloopatelier. Dit is voor mensen die al een workshop hebben gevolgd, of die al aardig wat kennis van een bepaalde techniek hebben en daardoor (redelijk) zelfstandig aan de slag kunnen. Op afspraak kun je dan aan het werk met een techniek naar keuze. Beschikbare technieken zijn o.a. glasbewerking (glasfusie, Tiffany), keramieken, textielbewerking (quilten, droog- of natwolvilten, textielverven, Tyvek, oplosbare stof, etc.), papier en karton (papiermaché, collage) tegelmozaïeken en glasmozaïeken, tekenen en schilderen.

 

Het inloopatelier is met name geschikt voor mensen die het leuk vinden om puur ter ontspanning lekker creatief bezig te zijn. Zijn er anderen aanwezig, dan deel je de ruimte en is het leuk om van elkaar te leren en elkaar te inspireren. Van tijd tot tijd wordt er koffie en/of thee geschonken.

Klik hier voor het FOTOBOEK van werkstukken van cursisten.

 

NIEUW: Wil je wel iets leren, maar kun je geen geschikte groep of tijd vinden,  dan biedt Creapalet ook de mogelijkheid om tegen meerkosten een aantal individuele lessen te combineren met een knipkaart. Klik hier voor de brochure

 

Avondopenstelling: Creapalet kan op verzoek s'avonds open kan zijn van 19.15-21.45, maar wel na afspraak. Je kunt dan dus ook komen kijken of het wat voor je is. Je kunt het beste even bellen om een avond af te spreken die ons beiden uitkomt: 06 33 617681.


Knipkaart en kosten

 

Een sessie in het inloopatelier is altijd op afspraak en duurt 2,5 uur. Wil je gebruik maken van het inloopatelier, koop dan een knipkaart. De prijzen zijn (= prijspeil 2020):

•   2 sessies van 2,5 uur = 36 euro (proefknipkaart: leuk als cadeau)
•   5 sessies van 2,5 uur = 88 euro
• 10 sessies van 2,5 uur = 155 euro
• 20 sessies van 2,5 uur = 260 euro

 

Deze prijzen zijn inclusief koffie en thee, maar exclusief materiaal- en eventuele ovenkosten. Benodigde materialen zijn meestal ter plekke bij Creapalet verkrijgbaar of eventueel ook bestelbaar via Creapalet. Er is een prijslijst die je van tevoren kunt inzien, zodat je kunt zien hoeveel iets kost.


Kosten Combinatie knipkaart met individuele les: boven op kosten knipkaart komt 10 a 15 euro per les afhankelijk van de techniek. Klik hier voor details in de aparte brochure erover.


Wanneer

 

Op verschillende dagdelen van de week kun je overdag, soms 's avonds of op zaterdag gebruik maken van de ateliers.  Op de agenda kun je zien welke dagdelen zoal in principe mogelijk zijn. Bel of mail altijd van te voren om te horen of er plek is en om een tijdstip af te spreken! Dit geldt niet voor de 4e dinsdagavond van de maand. 

Let wel: eenmaal afgesproken gaat Creapalet er vanuit dat je ook echt komt en maakt Creapalet derhalve geen afspraken elders op dat tijdstip; bij afzeggen korter dan twee werkdagen tevoren behoudt Creapalet zich het recht voor om een knip er alsnog af te halen.

 

 

Meer weten?


Heb je interesse, kom dan eens vrijblijvend een kijkje nemen! Heb je een leuk idee dat je graag in het inloopatelier wilt uitvoeren? In beide gevallen: bel van tevoren met Creapalet: 06 33 617 681 of maak gebruik van het contactformulier. Janine staat altijd open voor leuke creatieve ideeën.